1
1

4 ENEBOLIGER I REKKE

4-roms
Åpen planløsning
Parkering på egen gårdsplass

Moderne og praktiske eneboliger i rekke med gode solforhold. Her får du nemlig 3 uteplasser, inkludert en skjermet takterrasse på 20 kvm. Planløsningen er designet med tanke på god funksjonalitet i kombinasjon med flott arkitektur.

Hver bolig har sin egen skjermede og solrike takterrasse. Praktisk bod for enkel oppbevaring av terrassemøbler. Denne lune oasen er perfekt for å nyte lange sommerkvelder.

ETASJEPLAN 1

I første etasje finner du tre romslige soverom med plass til garderobeløsninger. Fra hovedsoverommet kan du tusle rett ut på en deilig markterrasse i slåbroken. Den praktiske entreen har god oppbevaringsplass, og badet har dusjhjørne og plass for vaskemaskin.

ETASJEPLAN 2

Åpen planløsning og store vindusflater gjør andre etasje luftig og lys. Det lekre kjøkkenet har praktisk planløsning, og det er satt av plass til lagring og et eget gjestetoalett. Ta med deg kaffen ut i morgensola på den sørvendte balkongen, og rusle videre opp på takterrassen for å nyte sola resten av dagen.

ETASJEPLAN 3

Skjermet takterrasse som gir feriefølelsen hjemme. Her kan du invitere venner til rekekveld, rulle ut yogamatta eller slikke sol i fred og ro. Denne lune oasen er perfekt for å nyte lange sommerkvelder.